Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Adams Mensah

Vermist - Adams Mensah

Ontbrekend

Adams Mensah kruipt in de huid van een elfjarige jongen die zijn vader nooit heeft gezien. Adams beschrijft de verwarring, het gemis, de hoop en de teleurstelling van de jongen.

Ontbrekend is een toegankelijke maar kritische voorstelling die verder wil gaan dan de beelden die hand in hand gaan met de thema's migratie en globalisering. Elke migratie heeft zijn eigen verhaal. Elke migratie draagt ook een universeel verhaal met zich mee.

Eerste vermissing


Vrijdag 1 juni en zaterdag 2 juni
18.00 uur - Welkomstwoord en diner
20.30 - Vermist
Plaats: Het Bos - Ankerrui 5 - 7, 2000 Antwerpen

Presentatie van de projectsponsors


kunstZ is een artistieke incubator die de diversiteit van onze samenleving gebruikt als drijvende kracht voor vernieuwing en uitbreiding in de podiumkunsten.
De verhalen van migranten en nieuwkomers van over de hele wereld vormen de basis van een nieuwe dramaturgie en openen de ogen van het publiek voor de realiteit van de wereld.

Adams Adjetey Mensah is een Belgisch-Ghanese acteur, regisseur, schrijver en danser. Via OntbrekendAdams Mensah duikt dieper in zijn eigen verhaal en dit is een logische uitbreiding van zijn autodidactische pad; waar hij in het verleden acteur was in theaterproducties, wil hij nu zijn rol als maker oppakken. Zijn onderliggende thema's zijn de impact van migratie, identiteit en representatie.

Credits


Concept en interpretatie: Adams Mensah - Interpretatie: Danny Muboti - Coaches: Mohkallad Rasem en Helder Seabra

Een kunstZ productie, met de steun van Africalia en Stad Antwerpen. Met dank aan Het Bos & Otark Productions.

Dit project is een van de winnaars van deoproep tot het indienen van voorstellen 2018 van Africalia.

recente artikelen

abonneer u op onze

Nieuwsbrief