Nieuwsbrief

Blijf alvast op de hoogte van de activiteiten en werkzaamheden van AFRICALIA en schrijf je in op onze mailinglijst. Deze gegevens zijn vertrouwelijk en beschermd door de wet op het privé-leven.

Zimbabwe

PAMBERI Trust

pamberi-logo-large

Pamberi Trust is een non-profitorganisatie met basis in Harare. Pamberi Trust is een structuur die alle podiumkunstenaars en culturele producenten de mogelijkheid wil bieden om hun werk te ontwikkelen, te promoten en uit te voeren. Pamberi Trust bestaat uit het Book Café en de Arts Factory. Pamberi stelt zich tot doel om enkele honderden creatieve evenementen per jaar te beheren.

Het Book Café is een levendige draaischijf voor allerhande kunstvormen, met live muziek, poëzie en andere podiumkunsten, open 6 avonden per week als een populair jeugdcentrum / café. Bovenal is het uitgegroeid tot een veilige pleisterplaats waar alle etnische groepen en culturen in totale vrijheid, vredelievend en in een aangename omgeving met elkaar kunnen omgaan. Het Book Café organiseert ook talrijke publieke discussies en ondersteunt door middel van allerhande faciliteiten de Arts Factory, en de ontwikkelingsprogramma’s van Pamberi Trust.

De Arts Factory bestaat uit jonge en opkomende semi-professionals in de kunstsector die nood hebben aan logistieke steun voor de hele waardeketen van de kunsten (van concept over lancering tot marketing etc.).

Programma 2015-2016: Africalia heeft voornamelijk aandacht voor de Arts Factory.

Contact

admin@pamberitrust.co.zw
00263 773 669 777

Website: www.pamberitrust.co.zw
Facebook: www.facebook.com/PamberiTrustZW
Videos: youtube extra of Interview Paul Brickhill

Arts & Culture Zimbabwe – Research paper Funding Analysis

Artikel

Paul Brickhill a life lived forever door Larry Kwirirayi