Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Musi'Shine project

Enabel in Guinee voert het project uit Guinee Creatief een door de EU gefinancierd programma om het creatieve ecosysteem van Guinee te stimuleren. Het Musi'Shine-programma uitgevoerd door de exploitant la Muse via Les Studios Kirahis een project gebaseerd op artistieke en professionele ondersteuning van 10 getalenteerde muzikanten. De expertise van Africalia werd gemobiliseerd door Enabel Guinea in het kader van de raamovereenkomst die in 2018 werd ondertekend tussen Africalia en Enabel enerzijds voor de formulering en anderzijds om de uitvoering van het project te ondersteunen.

LandGuinee Conakry

DomeinMuziek, Audiovisueel, Professionalisering

Verhaalxte : De muzieksector in Guinee is niet immuun voor structurele en culturele tekortkomingen. Er is een gebrek aan technische middelen en ondersteuning voor de betrokkenen. Er is weinig export van Guinese muziek, een gebrek aan professionalisme en de meeste artiesten in de sector werken informeel. Er is een overvloed aan talent, maar slechts weinigen slagen erin om van hun passie te leven.

VervoerdersLa Muse (Studios Kirah) & Africalia.

Projectdoelstellingen : bijdragen aan de ontwikkeling en creativiteit van de Guinese muzieksector door een programma op te zetten om jong talent te professionaliseren en een realityshow te produceren om deze steun te illustreren.

Lees meer

recente artikelen

abonneer u op onze

Nieuwsbrief