Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Sankara-erfenis

Sankara erfenis akte II

Akte II

Het evenement, dat grotendeels plaatsvindt in Senghor, het cultureel centrum van Etterbeek, omvat de volgende activiteiten:

  • Fototentoonstelling "Burkina Faso 2014 opent het Sankara Legacy festival op 13 april in Espace Ochola.
  • Concerten door Smockey en Sam's K Le Jah evenals Seydou Boro. DJ's mixen afroklanken uit de jaren 70 met hedendaagse gemengde ritmes.
  • Debatten met een panel van gasten om Sankara te plaatsen in de context van de politieke, economische en geopolitieke kwesties van het moment.
  • De documentaire "La révolution à main nue, la trajectoire d'un peuple, Burkina Faso" (in het Frans)geregisseerd door Hans Georges Eberl en Moussa Ouédraogo, wordt vertoond in aanwezigheid van regisseur Hans Georges Eberl.
  • I can hear the roar of a woman's silence" theaterproductie.
  • Het radioprogramma "Afropean Echo wordt live uitgezonden vanuit de Senghor op Radio Panik 105.4, in aanwezigheid van het publiek.

Ontdek het volledige programma en tijdschema op : www.facebook.com of www.senghor.be
Presentatie van de projectsponsors

Afropees Project is een vereniging die diversiteit en interculturele dialoog wil bevorderen, evenals de actieve deelname van Afro-Europeanen aan de Europese sociaaleconomische en culturele sfeer. Ze werkt in partnerschap of in samenwerking met Belgische culturele instellingen. Door haar werk (debatten, conferenties, symposia en voorstellen) wil ze mensen helpen beter samen te leven.

Espace Ochola De Espace Ochola: in een sober en verfijnd kader laat de Espace Ochola je het beste van Afrika ontdekken en je professionele netwerk ontwikkelen.
Credits

Geproduceerd door Afropean Project en Espace Ochola. In samenwerking met Africalia, de gemeente Etterbeek, Le Senghor en L'Horloge du Sud.

Dit project is een van de winnaars van deoproep tot het indienen van voorstellen 2018 van Africalia.

recente artikelen