Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

TARMAC DES AUTEURS

Het asfalt van auteurs
Het asfalt van auteurs

Tarmac des Auteurs is een theater gevestigd in Kintambo, een volkswijk van Kinshasa. De doelstellingen van Tarmac zijn het versterken en professionaliseren van de theatersector in Kinshasa en het creëren van een tekstueel repertoire van werken geschreven door kunstenaars uit de Democratische Republiek Congo.

De vereniging wil podiumkunsten en teksten van hedendaagse auteurs toegankelijk maken voor iedereen en doet dit door middel van opleiding, presentatie, creatie en sensibilisering.

Een van de belangrijkste activiteiten van Tarmac des Auteurs is het organiseren van workshops toneelschrijven, wat in 2011 resulteerde in een collectie Congolese toneelstukken die door Lansman werd gepubliceerd.

Programma 2017-2021: Africalia ondersteunt de versterking van associatief, administratief en financieel management, theatertraining en schrijfworkshops, evenals de marketing van theaterproducties.

Programma 2022-2026 : Africalia helpt en ondersteunt de organisatie bij (1) het versterken van het verenigingsbestuur en het vormen van netwerken van culturele spelers, (2) belangenbehartiging, (3) het professionaliseren van vaardigheden, (4) het produceren van culturele en artistieke werken van hoge kwaliteit, (5) het verspreiden van werken op grotere schaal en (6) het genereren van inkomsten.
Teerlaag van auteurs 2
Teerlaag van auteurs 2

Contact

tarmacdesauteurs@yahoo.fr
00243 992 190 551

Website : tarmacdesauteursblog.wordpress.com
Facebook : https://www.facebook.com/tarmac.tarmacdesauteurs

Auteurs' Tarmac-logo
Auteurs' Tarmac-logo

recente artikelen

abonneer u op onze

Nieuwsbrief